+387(0)65/888-833 royalbodendoo@gmail.com

U opštini Bosanski Petrovac firma Royal Boden uspješno je završila projekat sanacije sportskih terena koji se nalaze u sklopu mješovite srednje škole "Bosanski Petrovac".

Radi se o sportskim terenima za košarku i futsal/rukomet. Na terenima je do sada bila asflatna podloga, koja je u nekim dijelovima bila značajno oštećena, najviše uslijed slijeganja terena.

Prvo se pristupilo sanaciji oštećenih dijelova terena. Nakon sanacije na sportske terene postavljena je Bergo Multisport sportska podloga. Ovu sportsku podlogu osim najdužeg vijeka trajanja karakteriše i to što se prilagođava neravninama na terenu. Ova osobina isključuje rizik da dođe do oštećenja sportske podloge ako bi se nekada u budućnosti desilo da ponovo dođe do slijeganja terena.

Korisnici ovih sportskih terena su učenici srednje škole i stanovnici Bosanskog Petrovca koji su sa nestrpljenjem čekali završetak radova kako bi izvodili svoje sportske i rekreativne aktivnosti na obnovljenim terenima.
Model Multisport

BERGO PODOVI ZA SPORT

Bergo Multisport je jedinstvena sportska podloga na kojoj se mogu igrati različite sportske dicipline. Na jednom multifunkcionalnom terenu moguće je ucrtati više sportova i na taj način dobiti maksimalnu iskorišćenost podloge i prostora. Napravljena je prema standardima svjetskih sportskih asocijacija. Pruža odličan osjećaj tijekom igre i pozitivno utiče na kralježnicu i zglobove. Bergo podovi za sport nude visok nivo performansi uzimajući u obzir sve ove faktore. Montaža podova sama po sebi ne može biti jednostavnija što predstavlja još jednu veliku prednost. Jedinstvena izrada omogućava dobru izdržljivost, odskok i trenje.

  • Idealna na istrošenom asfaltu ili ispucalom betonu
  • Teren za sve vremenske uslove
  • Provjetrava pod ispod podloge
  • Zahtjeva minimalno održavanje
  • Jednostavna instalacija
  • Brzo isušivanje nakon kiše
  • Veoma izdržljiva
  • Apsorbuje zvuk

Više o modelu Multisport

Pogledajte i ostale Bergo
Sportske podloge