+387(0)65/888-833 royalbodendoo@gmail.com

podovi od polipropilena

Model Briq

Jedinstven dizajn i moderan, upadljiv izgled

Kompanija Bergo Flooring je razvila široku ponudu podova za razne namjene. Bergo Briq pločica je specijalno namjenja za prostore poput balkona, dvorišta, garaža, spremišta, podruma, kupatila, sauna, perionica te prostora oko bazena i tuševa ali i za ostale stambene prostore. Pločice se jednostavno spoje laganim udaranjem gumenim čekićem po isturenim prstenovima. Nisu potrebni posebnih alati, ljepila ili vijci. Kako bi savršeno uklopili pločice možete koristiti kružnu ili ručnu pilu za rezanje. Bergo pločice ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje. Uobičajeno održavanje kao što je povremeno brisanje vlažnom krpom, usisavanje i / ili pranje crijevom je obično sve što je potrebno. Briq podloga može stajati napolju i ljeti i zimi. Vaš pod će biti u dobro stanju iz godine u godinu.

  • Može se koristiti za vanjske i unutrašnje prostore
  • Atraktivan, izdržljiva i praktična
  • Dobre karakteristika isušivanja
  • Jednostavno postavljanje
  • Provjetrava pod ispod
  • Može se premještati
  • Pokretljivost

Dimenzije:

Bergo Briq podna obloga dostupna je u slijedećim standardnim bojama

True White
Stone Grey
Metal Grey
Graphite Grey
Cedar Wood
Sienna
Spring Grass

Bilo koji dizajn - Bilo koja boja

U saradnji sa našim dizajnerima predvideli smo za Vas i dodatni set boja u kojima mozete poručiti Bergo podnu oblogu, takodje možete i sami osmisliti bilo koji dizajn ili boju i Vaša Bergo podno obloga će biti spremna!

Ice
True White
Shadow Grey
Stone Grey
Metal Grey
Graphite Grey
Silk Black
Sandstorm
Sand
Cedar Wood
Terracotta
Brick Red
Sienna
Choco. Brown
Spring Grass
Pine
White Cloud
Morning Blue
Steel Blue
Blue Heaven
Yellow Flame
Orange Glow
Hot Red
Blue Violet
Warm Violet
Purple
Silver Grey
Light Blue
Green
Dark Blue
Red
Tennisred

Bergo pločice ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje.

Podne obloge Bergo flooring Švedska

Kompanija Bergo flooring je svjetski lider u proizvodnji multifunkcionalnih podnih obloga od 1972 godine. Danas Bergo podnu oblogu mozete pronaci na najrazlicitijim lokacijama. Najviše pažnje u proizvodnji Bergo podne obloge posvećeno je kvaliteti. Podloga je dizajnirana tako da trpi velika opterećenja i teške vremenske uvjete a da pri tome ostane u odličnom stanju i poslije više od 15 godina korištenja. Proizvodi se prema certifikatima ISO 90001 a testirana je i na Sveučilištu u Šturtgartu Prema istraživanju tehničkog fakulteta Chalmers iz Göteborga, Bergo podne obloge pozitivno utječu na kralježnicu i zglobove.
Pogledajte i ostale modele Bergo podnih obloga: