+387(0)65/888-833 royalbodendoo@gmail.com

Podne obloge Bergo flooring Švedska

O podlozi

Podloge su napravljene u vidu pločica od UV stabilnog PP-materijala, dimenzija 30x30cm i 38x38cm. Napravljene prema visokim standardima kvaliteta sposobne da trpe velika opterećenja i atmosferske uticaje. Ne blijede na suncu ni poslije nekoliko godina.

Postavljanje podloge

Pločice se spajaju jednostavno tapkanjem gumenog čekića po isturenim prstenovima. Nisu potrebni nikakvi posebni alati, ljepila ili vijci. Ukoliko je neophodno rezanje ovih pločica, ono se može vršiti „ubodnm“ pilom.

Održavanje

Bergo podloge ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje. Uobičajno održavanje kao što je povremeno brisanje vlažnom krpom, usisavanje ili pranje crijevom je obično sve što je potrebno.

Kompanija Bergo flooring je svjetski lider u proizvodnji multifunkcionalnih podnih obloga od 1972 godine. Danas Bergo podnu oblogu mozete pronaci na najrazlicitijim lokacijama. Najviše pažnje u proizvodnji Bergo podne obloge posvećeno je kvaliteti. Podloga je dizajnirana tako da trpi velika opterećenja i teške vremenske uvjete a da pri tome ostane u odličnom stanju i poslije više od 15 godina korištenja. Proizvodi se prema certifikatima ISO 90001 a testirana je i na Sveučilištu u Šturtgartu Prema istraživanju tehničkog fakulteta Chalmers iz Göteborga, Bergo podne obloge pozitivno utječu na kralježnicu i zglobove.

bergo sportske podloge logo

Jedinstven dizajn pločica

bergo podne obloge

Bergo Vam nudi širok asortiman boja i dizajna podnih obloga, ali ako vam to nije dovoljno imate mogucnost da osmislite sopstveni dizajn bez ikakvih limita iliti ograničenja.


pomjerite strelicu lijevo - desno

Garazni pod nakon instalacije Bergo podnih obloga
Garazni pod pre instalacije Bergo podnih obloga