+387(0)65/888-833 royalbodendoo@gmail.com

Jednostavna i brza instalacija

Atraktivan izgled, jednostavna i brza ugradnja, dugotrajnost, vrhunski kvalitet - najbolje rješenje za površine oko bazena, poslovne prostore, garaže, kafiće, dvorišta, igrališta, terase, bašte, sportske terene, marine, brodove, dr.

video

Postavljanje sportskog terena

Dugoročno rješenje za potrebe i probleme sportskih terena! Predviđeno za više sportova na jednoj podlozi vrhunskih karakteristika. Osim veoma lakog i brzog postavljanja Bergo sportske podloge imaju još jednu prednost. Dizajnirane su da se voda na njima ne zadržava, da kroz njih cirkuliše vazduh i ujedno apsorbuje buka.

Preuzmi katalog Bergo Sport
video
instalacija podnih obloga
1

Priprema terena za Bergo podlogu

Bergo podna obloga napravljena je od Polipropilena. Postavlja se preko postojećih podloga bez ikakvih pričvršćivanja. Posebno je pogodna za postavljanje na vlažnim površinama ali i na dotrajalom ili ispucalom betonu i drugim podlogama.

slika 1
majstor podne obloge
2

Postavljanje Bergo podne obloge

Bergo podloga rješava mnoge probleme zahvaljujući svojim ventilacionim sposobnostima i fleksibilnom dizajnu. Podloga je modernog dizajna, otporna na visoke i niske temperature, UV stabilna, postavlja se veoma brzo i lako bez ljepljenja, vijaka i sl.

slika 2
podne obloge vanjska terasa
3

Završni radovi i uklapanje detalja

Bergo podne obloge mogu se postaviti na gotovo svim mjestima i u različitim klimatskim uslovima. Jednako dobro funkcioniše kao vanjska i unutrašnja podloga.

slika 3
Finalni izgled Bergo podloge
4

Finalni izgled Bergo podloge

Obogatite i uljepšajte Vaš radni prostor, da se u njemu ugodno osjećate Vi i Vaši cjenjeni gosti a ujedno dugotrajno rješite problem mokrih i klizavih podloga! Neka ovog proljeća Vaš objekat zasija u novom sjaju ! Jedinstveno, brzo, efikasno i dugotrajno rješenje!

slika 4