Royal Boden Partneri


 

Bergo, Objectfloor, Ecotile i Geflor – to su Royal Boden partneri, sa kojima u saradnji isporučujemo najbolje podne obloge za sve vaše potrebe!

Bergo Flooring

Bergo Flooring je porodična firma koja proizvodi i razvija Bergo Flooring od 1972. godine. Bergo je original koji, sa preko 50 godina iskustva, predstavlja svjetskog lidera u multifunkcionalnim podnim pločicama. Razvoj i proizvodnja se odvijaju u Švedskoj, i već godinama unazad prate trendove i imaju licence najviših standarda i kvaliteta.

Saznaj više…

Objectfloor

Objectfloor je jedan od vodećih dobavljača elastičnih podnih obloga u Europi. Pružaju visokokvalitetne inovativne podne obloge u sektorima proizvoda kao što su LVT dizajnerski podovi, tehnički vinilni podovi i gumene podne obloge.

Saznaj više…

Ecotile Flooring

Ecotile je industrijsko podno rješenje proizvedeno u Velikoj Britaniji. Njihovi podovi su karakteristični zbog toga što se postavljaju bez ikakvog ometanja poslovanja klijenta. Poznati su po ekonomičnoj i lako održivoj podnoj oblozi, čija je upotreba zaista multifunkcionalna.

Saznaj više…

Gerflor

Gerflor Grupa – francuski proizvođač rješenja za vinil podove. Gerflor kreira, proizvodi i tržišno promoviše inovativna, dekorativna i održiva rješenja vinil podova za komercijalne i inudtsrijske potrebe.

Saznaj više…