Povrat i reklamacija


 

Zahvaljujemo vam na saradnji sa komapnijom Royal Boden. Naš cilj je da obezbedimo proizvode najvišeg kvaliteta, ali razumemo da se ponekad može desiti da želite izvršiti povrat ili podneti reklamaciju.

Hvala vam što ste odabrali Royal Boden.

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, i radujemo se rešavanju svih vaših zahteva za povrat i reklamacije na zadovoljavajući način.

Ovde su naše smernice za povrat i reklamacije:

Povrat Proizvoda

Ako niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili od nas, možete izvršiti povrat u roku od 14 dana od datuma kupovine. Proizvod mora biti neoštećen. Molimo vas da nas kontaktirate kako biste zajedno sa nama započeli postupak povrata. Nakon što odobrimo vaš zahtev za povrat, dobićete uputstva o vraćanju proizvoda.

Reklamacije

Ako primetite bilo kakve nedostatke, oštećenja ili probleme sa proizvodom nakon isporuke, molimo vas da nas odmah obavestite. Reklamaciju i povrat proizvoda možete izvršiti u roku od 14 dana od dana prijema narudžbe. Kako biste ostvarili pravo na povrat proizvoda, proizvod ne smije biti korišten, oštećen ili upotrebljavan na neprikladan način. Proizvod koji je predmet povrata mora biti vraćen u originalnoj ambalaži uz priložen račun. U slučaju odustajanja od kupovine, troškove povrata proizvoda snosi kupac. U slučaju zamjene proizvoda, kupac snosi troškove povrata i ponovnog slanja proizvoda.

Ukoliko ste se odlučili na povrat ili zamjenu proizvoda koje ste kupili potrebno je da nas kontaktirate na +387 65 88 88 33 ili nam pošaljete e-mail na royalbodendoo@gmail.com kako biste dobili dodatne instrukcije vezano za zamjenu ili povrat proizvoda.

Vraćeni Proizvodi i Refundacije

Nakon što primimo vraćeni proizvod i utvrdimo da ispunjava uslove za povrat, izvršićemo refundaciju u skladu sa našim uslovima povrata. Refundacija će biti izvršena na isti način na koji ste izvršili prvobitnu uplatu. Molimo vas da imate na umu da se mogu primeniti određene naknade za obradu povrata.

Kontaktirajte Nas

Za sva pitanja ili dodatne informacije o povratu i reklamacijama, slobodno nas kontaktirajte . Naša tim je tu da vam pomogne i obezbedi potrebne informacije kako biste imali pozitivno iskustvo sa našim proizvodima i našim zaposlenima i partnerima.