Uslovi Korišćenja


 

FIRMA: Royal Boden Doo
Web stranica: www.podne-obloge.com
E-mail: royalbodendoo@gmail.com
Tel/Fax: +387(0)51/307-307
Mobilni: +387(0)65/888-833
Adresa: Nikole Pašića 33, 78252, Trn Laktaši, Bosna i Hercegovina

Web stranicu www.podne-obloge.com objavljuje kompanija Royal Boden Doo, sa sedištem na adresi Nikole Pašića 33, 78252, Trn Laktaši, Bosna i Hercegovina (u daljem tekstu “Royal Boden”).

Kontakt možete ostvariti putem Kontakt stranice.

 

Pristup i korišćenje web stranice Royal Boden regulisani su ovim Uslovima korišćenja. Korišćenjem web stranice, prihvatate da ste pročitali, razumeli i saglasni sa svim ovim Uslovima korišćenja, koje Royal Boden može povremeno menjati. Ako dođe do promena u Uslovima korišćenja, ažurirana verzija će biti postavljena na web stranicu, stoga vam preporučujemo da povremeno proverite Uslove korišćenja.

Sadržaj sajta je zaštićen autorskim pravima komapnije Royal Boden i navedenih partnera.

Ništa sadržano na web stranici ne sme se tumačiti kao odobrenje dozvole ili prava da koristite bilo koji sadržaj sa web stranice.

Korišćenje web stranice

Možete preuzeti, prikazivati ili štampati sadržaj sa web stranice isključivo za ličnu i nekomercijalnu upotrebu.

Svaka druga upotreba, uključujući reprodukciju, modifikaciju, distribuciju, prenos ili emitovanje sadržaja sa web stranice, delimično ili u celini, bilo kojim sredstvima, strogo je zabranjena, osim uz prethodno odobrenje kompanije Royal Boden.

Lične informacije

Svi lični podaci koje možete poslati preko interneta na web stranicu su zaštićeni i obrađuju se u skladu sa politikom privatnosti. Royal Boden vas poziva da pažljivo pročitate Politiku o zaštiti podataka pre slanja ličnih podataka kompaniji Royal Boden.

Linkovi ili materijali eksternih linkova

Web stranica može sadržavati linkovane veze ka drugim web stranicama ili materijalima koje obezbeđuju treće strane kojima ne upravlja i koje ne kontroliše Royal Boden.

Royal Boden se neće smatrati odgovornim za sadržaj ovih web stranica ili materijala ili bilo koje prikupljanje i prenos ličnih podataka, instalaciju kolačića ili bilo koji drugi proces koji vrše ovi web sajtovi.
Royal Boden se odriče svake odgovornosti povezane tuđim sadržajem, zakonitošću, tačnošću ili funkcijom.

Odricanje odgovornosti

Iako Royal Boden nastoji da obezbedi tačne informacije o svojim proizvodima, može se dogoditi da se na web stranici pojave zastareli podaci ili greške u kucanju. Iako ulaže napore da informacije budu tačne, Royal Boden ne može garantovati potpunu tačnost, pouzdanost ili ažurnost svih podataka o proizvodima.

Molimo vas da imate na umu da web stranica može povremeno sadržavati tehničke greške ili kompjuterske viruse. Royal Boden se trudi da održi ispravnost i bezbednost web stranice, ali ne može garantovati potpunu bezbednost svim korisnicima ili odsustvo kompjutrskih virusa. U slučaju da korišćenje web stranice izazove potrebu za servisiranjem ili zamjenom vaše kompjuterske opreme, Royal Boden neće snositi troškove za takve situacije.

Ova web stranica se pruža, u postojećem stanju, sadržaj bez ikakvih garancija. Ni Royal Boden ni njegovi dobavljači ne garantuju tačnost i potpunost sadržaja, opisa proizvoda i slika proizvoda.

Svi saveti ili informacije koje Royal Boden pruži tokom korišćenja web stranice ne stvaraju nikakve garancije.

Koristite ovu web stranicu na sopstveni rizik. Ni Royal Boden ni njegovi dobavljači ne garantuju ispravnost ili bezbednost web stranice. Neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitke koji mogu nastati korišćenjem web stranice.

Snosite rizik za sve materijale preuzete sa web stranice. Royal Boden neće biti odgovoran za štetu ili viruse koji mogu uticati na vašu opremu ili imovinu tokom korišćenja web stranice, niti za nezakonite upade ili intervencije na IT sistemima.

Royal Boden zadržava pravo da prekine ili obustavi neke ili sve funkcionalnosti web stranice. Royal Boden ne prihvata odgovornost za bilo koji prekid ili obustavu neke ili svih funkcionalnosti web stranice usled činjenja ili nečinjenja kompanije Royal Boden ili bilo koje treće strane.

O korisnicima i klijentima

Royal Boden može koristiti vaše komentare o kompaniji i proizvodima koje ste kupili kod nas i koje smo instalirali na vašim adresama. Sve informacije koje podelite sa kompanijom Royal Boden smatraće se njenim vlasništvom i može ih koristiti bez nadoknade.

Uslovi korišćenja predstavljaju celokupan sporazum između kompanije Royal Boden i vas u vezi sa pristupom i korišćenjem web stranice i njenog sadržaja. Svi drugi uslovi koje izda Royal Boden a koji regulišu odnose sa vama, naročito u vezi sa kupovinom proizvoda, imaju prednost u odnosu na Uslove korišćenja.