O nama

Firma Royal Boden DOO regionalni je zastupnik i distributer najvećeg svjetskog proizvođača multifunkcionalnih podnih obloga – švedske firme Bergo Flooring.

Na tržištu zastupamo i druge velike proizvođače podnih obloga kao što su:

Ecotile Flooring
lider u proizvodnji podnih obloga za industriju
.

Gerflor
vodeći proizvođač vinila i linoleuma
.

Objectflor
njemački proizvođač podnih obloga za objekte i stambene prostore

  • Od svog osnivanja, firma je fokusirana na opremanje i izgradnju sportskih terena i dječjih igrališta kao i snabdijevanje kupaca podnim oblogama za različite namjene, od modularnih podova za terase i bazene do specijalnih ESD podnih obloga za server sobe. Royal Boden je izgradio više desetina sportskih terena u Bosni i Hercegovini i zemljama regiona. Obnovljeni su mnogobrojni javni i školski tereni, fiskulturne sale i sportske dvorane kao i dječija igrališta. Preko svojih partnerskih firmi, Royal Boden je prisutan i u zemljama Evropske unije gdje su isporučeni sportski tereni za sportske klubove, škole, gradove i sportska takmičenja od nižeg do najvišeg ranga.
  • Naša misija je da kupcima obezbjedimo proizvode koji će biti dugoročno i kvalitetno rješenje za njihove potrebe. Iz tog razloga fokusirani smo na proizvode koji imaju najduži vijek trajanja i najbolje tehničke performanse.
  • Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnom pristupu, zajedno sa kompanijom Bergo Flooring i drugim partnerima učestvujemo u razvoju novih proizvoda i rješenja.
  • Ponosni smo što svake godine vršimo isporuku sportskih terena i dječijih igrališta za djecu i sportiste na teritoriji od južnih dijelova Makedonije do sjevernih dijelova Njemačke.
  • Raduje nas što našim projektima iz oblasti sporta podstičemo sve generacije a posebno mladje da više vremena provode na sportskim terenima i dječjim igralištima te imaju zdravije i kvalitetnije životne navike.