+387(0)65/888-833 royalbodendoo@gmail.com

bergo podovi u bosni

Model Soft

Nova kolekcija mekanih podloga za vlažne površine!

BERGO SOFT pločica je antibakterijska, fleksibilna podna pločica koja smanjuje klizanje a namjenjena je vlažnim površinama. Bergo Soft pločica omogućava postavljanja mekanog poda u željenoj veličini oko bazena, sauna, spa i objekata u teretanama. Upotrebljava se na javnim površinama, u svlačionicama, kupatilima, tuševima, oko bazena i sauna, spa i objekata u teretanama kao i drugim mokrim površinama gdje se koriste podloge kako bi pružile dodatnu sigurnost i udobnost. Soft pločica ima sigurnu konstrukciju koja smanjuje klizanje. Pod je mekan i topao pod bosim nogama. Genijalni dizajn omogućava neometan protok vode. Čisti se veoma lako pomoću četke, vodenog crijeva ili crijeva pod pritiskom.

  • Otporna na hemikalije, odobrena od strane FDA (Ministarstvo zdravlja SAD-a) i napravljena od antibakterijskog materijala
  • Izrada od neorganskog materijala (ne upija vlažnost)
  • Smanjuje klizanje i pruža udobnost
  • Ima dobra sposobnost isušivanja
  • Upija zvuk

Dimenzije:

Bergo Soft podna obloga dostupna je u slijedećim standardnim bojama

Shadow Grey
Sandstorm
Sand
Hot Red
Light Blue

Idealna za vlažne uslove, mekana podna obloga Soft

Podne obloge Bergo flooring Švedska

Kompanija Bergo flooring je svjetski lider u proizvodnji multifunkcionalnih podnih obloga od 1972 godine. Danas Bergo podnu oblogu mozete pronaci na najrazlicitijim lokacijama. Najviše pažnje u proizvodnji Bergo podne obloge posvećeno je kvaliteti. Podloga je dizajnirana tako da trpi velika opterećenja i teške vremenske uvjete a da pri tome ostane u odličnom stanju i poslije više od 15 godina korištenja. Proizvodi se prema certifikatima ISO 90001 a testirana je i na Sveučilištu u Šturtgartu Prema istraživanju tehničkog fakulteta Chalmers iz Göteborga, Bergo podne obloge pozitivno utječu na kralježnicu i zglobove.
Pogledajte i ostale modele Bergo podnih obloga: