+387(0)65/888-833 royalbodendoo@gmail.com

najbolje podne obloge

Model Top Tile

Koračajte po vlastitoj kreaciji

Zamislite pod koji je napravljen samo za VAS. Pod koji može da se postavi bilo gdje. Pod koji može da se postavi na mjeste gdje druge vrste podova jednostavno ne mogu – na hladne, vlažne i krive površine. Top pločice vam omogućavaju da stvorite jedinstveno okruženje i osjećaj npr. u prodavnicama gdje možete da obogatite interijer podom u željenoj boji i jedinstvenog dezena kreiranog od fotografije. Top pločice su prošle nekoliko zahtjevnih testova kako bi se obezbjedila maksimalna izdržljivost na javim mjestima kao što su kancelarije, prodavnice, izložbe, recepcije, saloni itd. Kompanije Bergo pravi multifunkcionalne podove od ekoloških PP kompozita više od 40 godina. Podovi se prave od netoksičnih materijala koji su mogu 100% reciklirati a pri tom ne izazivaju nikakvu štetnu emisiju dok je materijal prilagođen za primjenu u prehrambenoj industriji.

  • Top Tile pločica je specijalno namjenjena za javna mjesta kao što su kancelarije, prodavnice, hoteli, restorani, izložbeni prostori, saloni itd.
  • Pločice se jednostavno spoje laganim udaranjem gumenim čekićem po isturenim prstenovima.
  • Kako bi još više povećali udobnost Top Tile podova možete prvo postaviti pjenastu podlogu koja upija zvukove.

Dimenzije:

Pod koji može da se postavi bilo gdje.

Podne obloge Bergo flooring Švedska

Kompanija Bergo flooring je svjetski lider u proizvodnji multifunkcionalnih podnih obloga od 1972 godine. Danas Bergo podnu oblogu mozete pronaci na najrazlicitijim lokacijama. Najviše pažnje u proizvodnji Bergo podne obloge posvećeno je kvaliteti. Podloga je dizajnirana tako da trpi velika opterećenja i teške vremenske uvjete a da pri tome ostane u odličnom stanju i poslije više od 15 godina korištenja. Proizvodi se prema certifikatima ISO 90001 a testirana je i na Sveučilištu u Šturtgartu Prema istraživanju tehničkog fakulteta Chalmers iz Göteborga, Bergo podne obloge pozitivno utječu na kralježnicu i zglobove.
Pogledajte i ostale modele Bergo podnih obloga: