+387(0)65/888-833 royalbodendoo@gmail.com

obloga unique

Model Unique

Bergo Unique - Najizdržljivija podna obloga!

Bergo Flooring kompanija je razvila širok spektar podloga za različitu upotrebu. BERGO UNIQUE podloga je specijalno razvijena za površine kao što su: balkoni i terase, garaže, ostave, podrumi, kupatila, saune, bazen područja, tuševi i perionice kao i druge stambene površine. Pločice se jednostavno spoje tapkanjem gumenim čekićem po isturenim prstenovima. Nisu potrebni posebnih alati, ljepila ili vijci. Koristite pilu za rezanje kako bi savršeno uklopili pločice. Bergo pločice ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje. Uobičajeno održavanje kao što je povremeno brisanje vlažnom krpom, usisavanje i / ili pranje crijevom je obično sve što je potrebno. BERGO UNIQUE pločice mogu stajati napolju i ljeti i zimi. Vaš pod će biti u dobrom stanju iz godine u godinu.

  • Provjetravanje poda ispod podloge
  • Atraktivana, izdržljiva i praktična!
  • Unutrašnja i vanjska upotreba
  • Dobra sposobnost isušivanja
  • Jednostavana ugradnja
  • Minimalno održavanje
  • Pokretljivost

Dimenzije:

Bergo Unique podna obloga dostupna je u slijedećim standardnim bojama

Stone Grey
Graphite Grey
Sand
Cedar Wood
Terracotta
Spring Grass
Steel Blue

Bilo koji dizajn - Bilo koja boja

U saradnji sa našim dizajnerima predvideli smo za Vas i dodatni set boja u kojima mozete poručiti Bergo podnu oblogu, takodje možete i sami osmisliti bilo koji dizajn ili boju i Vaša Bergo podno obloga će biti spremna!

Ice
True White
Shadow Grey
Stone Grey
Metal Grey
Graphite Grey
Silk Black
Sandstorm
Sand
Cedar Wood
Terracotta
Brick Red
Sienna
Choco. Brown
Spring Grass
Pine
White Cloud
Morning Blue
Steel Blue
Blue Heaven
Yellow Flame
Orange Glow
Hot Red
Blue Violet
Warm Violet
Purple
Silver Grey
Light Blue
Green
Dark Blue
Red
Tennisred

Raznovrsna primjena podne obloge Bergo Unique

Podne obloge Bergo flooring Švedska

Kompanija Bergo flooring je svjetski lider u proizvodnji multifunkcionalnih podnih obloga od 1972 godine. Danas Bergo podnu oblogu mozete pronaci na najrazlicitijim lokacijama. Najviše pažnje u proizvodnji Bergo podne obloge posvećeno je kvaliteti. Podloga je dizajnirana tako da trpi velika opterećenja i teške vremenske uvjete a da pri tome ostane u odličnom stanju i poslije više od 15 godina korištenja. Proizvodi se prema certifikatima ISO 90001 a testirana je i na Sveučilištu u Šturtgartu Prema istraživanju tehničkog fakulteta Chalmers iz Göteborga, Bergo podne obloge pozitivno utječu na kralježnicu i zglobove.
Pogledajte i ostale modele Bergo podnih obloga: