+387(0)65/888-833 royalbodendoo@gmail.com

Teren za basket uz obalu mora, Villa Smokvica - Crna Gora


Teren za basket je prekriven Bergo Multisport podnom oblogom u dvije boje: Silver Grey i Dark Bluemultisport

Model Multisport

BERGO PODOVI ZA SPORT

Pri odabiru podova za vaše prostorije ili za poseban događaj morate uzeti u obzir faktore kao što su: odgovarajuća podloga za određeni sport, održavanje, instalacija, uklanjanje, izdržljivost, ekološki uticaj kao i sam izgled. Bergo Multisport je jedinstvena sportska podloga na kojoj se mogu igrati različite sportske dicipline. Napravljena je prema standardima svjetskih sportskih asocijacija. Pruža odličan osjećaj tijekom igre i pozitivno utiče na kralježnicu i zglobove. Bergo podovi za sport nude visok nivo performansi uzimajući u obzir sve ove faktore. Montaža podova sama po sebi ne može biti jednostavnija što predstavlja još jedn u veliku prednost. Jedinstvena izrada omogućava dobru izdržljivost, odskok i trenje. Perforirani šablon i dizajn ispod ima odlične drenažne sposobnosti koje će omogućiti brzo sušenje terena nakon kiše čime se onemogućava stvaranje lokvi. Podloga može stajati napolju i ljeti i zimi i u svim klimatskim uslovima. Prema tehničkom fakultetu Chalmers iz Geteborga, Bergo podovi utiču povoljno na leđa i zglobove sportista.

  • Idealna na istrošenom asfaltu ili ispucalom betonu
  • Jednostavna instalacija i premještanje
  • Ergonomska – dobra za leđa i zglobove
  • Dobar odskok preko čitavog terena
  • Teren za sve vremenske uslove
  • Provjetrava pod ispod podloge
  • Zahtjeva minimalno održavanje
  • Brzo isušivanje nakon kiše
  • Veoma izdržljiva
  • Apsorbuje zvuk

multisport pdf Preuzmi brošuru

Pogledajte i ostale Bergo
Sportske podloge

Bergo MultiSport podna obloga dostupna je u slijedećim standardnim bojama

Silver Grey
Light Blue
Dark Blue
Green
Red

Bilo koji dizajn - Bilo koja boja

U saradnji sa našim dizajnerima predvideli smo za Vas i dodatni set boja u kojima mozete poručiti Bergo podnu oblogu, takodje možete i sami osmisliti bilo koji dizajn ili boju i Vaša Bergo podno obloga će biti spremna!

Ice
True White
Shadow Grey
Stone Grey
Metal Grey
Graphite Grey
Silk Black
Sandstorm
Sand
Cedar Wood
Terracotta
Brick Red
Sienna
Choco. Brown
Spring Grass
Pine
White Cloud
Morning Blue
Steel Blue
Blue Heaven
Yellow Flame
Orange Glow
Hot Red
Blue Violet
Warm Violet
Purple
Silver Grey
Light Blue
Green
Dark Blue
Red
Tennisred

Drugi modeli Bergo podne obloge

Kompanija Bergo flooring je svjetski lider u proizvodnji multifunkcionalnih podnih obloga od 1972 godine. Danas Bergo podnu oblogu mozete pronaci na najrazlicitijim lokacijama. Najviše pažnje u proizvodnji Bergo podne obloge posvećeno je kvaliteti. Podloga je dizajnirana tako da trpi velika opterećenja i teške vremenske uvjete a da pri tome ostane u odličnom stanju i poslije više od 15 godina korištenja. Proizvodi se prema certifikatima ISO 90001 a testirana je i na Sveučilištu u Šturtgartu Prema istraživanju tehničkog fakulteta Chalmers iz Göteborga, Bergo podne obloge pozitivno utječu na kralježnicu i zglobove.
Pogledajte i ostale modele Bergo podnih obloga: